Kiekies Kieken

Kiekies kieken 2019

27 & 28 december 2019 13:30 – 16:00 uur

Op 27 en 28 December 2019 staan de deuren van de Haarslag open voor iedereen die onze verzameling  foto’s wil bekijken. Dit jaar speciale aandacht voor school/klassenfoto’s van de basis scholen in Slagharen , Lutten en Schuinesloot. Uiteraard zijn ook andere foto’s te bekijken.

Een aantal vrijwilligers heeft een selectie gemaakt van de schoolfoto’s die in ons bezit zijn. Deze liggen op beide dagen ter inzage om twee redenen:

  • Ten eerste voor U, om herinneringen op te halen, elkaar te ontmoeten en verhalen en anekdotes te vertellen en te horen. U kunt de foto’s eventueel bestellen. 
  • Ten tweede willen wij graag van U weten wie er op deze foto’s staan afgebeeld. De juffen en de meesters, het schoolgebouw, excursies , schoolreisjes enz. enz. En heel belangrijk, herkent U Uw klasgenoten nog? Dat zou mooi zijn. Zo kunt U ons helpen de schoolgeschiedenis van onze omgeving vast te leggen

Wist u trouwens dat U iedere laatste vrijdag van de maand welkom bent in De Haarslag om foto’s te bekijken? Ook de verzameling bidprentjes ligt dan ter inzage.

Iedereen van harte welkom. Entree gratis.