Uitnodiging vrijwilligersavond

Beste vrijwilligers,

Het nieuwe museumseizoen 2018 gaat op 7 april weer beginnen. Tijd om weer bij te praten. Waar moet aan gedacht worden? Wat is nieuw? Wat gaat er veranderen?

We nodigen jullie uit op 29 maart om 19.30 uur in de Haarslag. Dan kunnen we jullie informeren over de nieuwe exposities en vragen beantwoorden. Ook het nieuwe rooster moet weer gemaakt worden voor 1 april a.s.

Van groot belang is dat steeds 2 personen in het museum aanwezig moeten zijn. Bij calamiteiten moet altijd iemand actie kunnen onder nemen. Dat kan niet als je alleen bent!

Daarom het verzoek om het formulier, dat jullie hebben ontvangen, voor 22 februari a.s. in te leveren. Mochten jullie mensen uit de familie of uit de buurt kennen die ook wel als vrijwilliger zouden mee willen werken, nodig ze uit, ze zijn van harte welkom. Een aantal extra handen kunnen we goed gebruiken.

Hartelijke groeten en tot ziens op 29 maart a.s.

Namens het bestuur: Jan Everts