Vrijwilligersavond Streek Historisch Centrum

Zoals gebruikelijk aan het eind van het museumseizoen organiseert het bestuur van het SHC Slagharen een avond voor haar vrijwilligers als dank voor hun inzet. Voorzitter Albert Jan Nijeboer mocht een groot aantal van deze trouwe medewerkers welkom heten.

Hij riep hen op om ook mee te denken over thema’s voor exposities. Eén van de nieuwe ideeën voor het komende seizoen is een expositie van (amateurs) kunstenaars uit de regio. Alle kunstuitingen zijn welkom om zich aan te melden. Het bezoekers aantal bleef afgelopen seizoen iets achter dus dat kan wel een impuls gebruiken. Het gebouw de Haarslag kende een goed jaar met een volle bezetting. Na deze intro werd de avond overgenomen door DUODIO uit Kloosterhaar die met het bekende spel ‘Ik hou van Holland’ voor veel plezier en hilarische hoogtepunten zorgde. Tegen half elf keerde een ieder met een fijn gevoel huiswaarts. De avond was super geslaagd. Zaterdag 25 november (vanaf 13.30 uur) wordt het Oale Meestershuus omgedoopt tot het Sinterklaashuus, en op vrijdag 8 december is de kerstmarkt op het kerkplein in Slagharen. Het museum zal dan weer open zijn in kerstsfeer.

Zie voor meerdere foto's ons fotoalbum.