Opening museum jubileumjaar 2017

Het bestuur van het Streek Historisch Centrum Lutten, Oud Lutten, Slagharen, Schuinesloot, halfweg de Krim en de Belte nodigt u van harte uit, aanwezig te zijn bij de opening van het museumjaar 2017. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 1 april 2017 om 14.00 uur in de Haarslag, achter ‘t Oale Meestershuus, Herenstraat 24 te Slagharen.

Tevens willen wij U graag kennis laten maken met onze nieuwe exposities. We hebben dit jaar een expositie over het Ponypark in Slagharen, en een expositie met hoedjes en andere kledingspullen uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Ook de 3 basisscholen in Slagharen hebben hun medewerking verleend. De kinderen laten zien wat zij vinden van 175 jaar Slagharen.

Na de opening, en eventuele toespraken is er gelegenheid de expositie te bekijken, en even nagenieten met een hapje en een drankje.
Hopelijk tot ziens op 1 april 2017