Kiekies kieken in ’t olde Meestershuus

De fotoherkenning in de Haarslag achter het museum 't olde Meestershuus in Slagharen leverde veel nieuwe namen en gegevens op van enthousiaste bezoekers. ‘We komen tijd te kort’, was een reactie.

Hieruit blijkt wel dat de fotoherkenning in een behoefte voorziet. Hoewel het aantal bezoekers wat achter bleef bij de verwachting hadden de aanwezigen volgens eigen zeggen tijd te kort om al het  materiaal wat hun belangstelling had door te nemen. Wellicht een idee voor het bestuur om eens na te denken om meer dagen per jaar belangstellenden uit te nodigen om het enorme archief te laten inzien en daarmee de documentatie completer te krijgen. Via een reactie op facebook kwam een tip om met fotoboeken bejaardencentra te bezoeken. Ideeën te over om over na te denken en te handelen.