Fotoherkenning of kiekieskieken

Op woensdag 28 en donderdag 29 december gaan de deuren van museum ’t Olde Meesterhuus en de Haarslag in Slagharen weer open voor de fotoherkenning. Elke middag van 13.30 tot 16.00 uur bent u hartelijk welkom. Een aantal vrijwilligers is bezig met het digitaliseren van de vele foto's die het museum  in haar bezit heeft. We willen graag zoveel mogelijk informatie over vroeger vastleggen en u  kunt ons daar mee helpen. Interessant zijn de “Herinneringen aan Slagharen “ van André Flapper.  Deze collectie bestaat inmiddels uit 35 mappen met heel veel informatie over Slagharen. Alle woningen in Slagharen staan erin vermeld en wij willen graag alle gegevens achterhalen van de vroegere bewoners. Maar ook informatie over verenigingen uit Slagharen en omstreken zijn van harte welkom.