Fotoherkenning of kiekieskieken

Op woensdag 28 en donderdag 29 december gaan de deuren van het museum, en de Haarslag weer open voor belangstellenden voor de fotoherkenning. Elke middag van 13.30 tot 16.00 uur. Een aantal vrijwilligers is nog steeds bezig met het digitaliseren van de vele foto's die het museum  in haar bezit heeft. We willen graag zoveel mogelijk informatie over vroeger vastleggen, en U, jij, kunt ons daar mee helpen. Interessant zijn de “Herinneringen aan Slagharen “ van André Flapper.  Deze collectie bestaat inmiddels uit 35 mappen met heel veel informatie over Slagharen.  Alle woningen in Slagharen staan erin vermeld, en wij willen graag dat U ons helpt  met het achterhalen van informatie over de vroegere bewoners. Maar ook informatie over verenigingen uit Slagharen is van harte welkom. Uw kennis is voor ons belangrijk.