Vrijwilligers bedankt avond ’t Olde Meestershuus.

Foto's van deze gezellige avond

Vrijdagavond 28 oktober werd de sluiting van het museumseizoen afgerond met een bedankavond voor de vele vrijwilligers van het streek historisch centrum. Het bestuur had voor de bijna 50 aanwezige vrijwilligers een avond voorbereid in de Haarslag met een quiz als hoofdmoot.

Na ontvangst met koffie, thee en een zoete heerlijkheid nam vice voorzitter Albert Jan Nijeboer het woord. Hij memoreerde aan het feit dat de vereniging zich gelukkig prijst met het grote aantal onmisbare vrijwilligers die het museum draaiende houden. De reacties van de internationale bezoekers zijn met name lovend over de aard van de tentoonstellingen, de vriendelijke ontvangst en begeleiding en de net- en schoonheid van gebouwen en buitengebied. Na het schenken van fris en borrel begon het quiz gedeelte bestaande uit zes vragenlijsten die rouleerden langs de in groepen gedeelde deelnemers. Een eenvoudig concept die gegarandeerd slaagt in de doelstelling om een gezellig samenzijn te creëren die een ieder boeit.